Welke diensten leveren wij

Contact Info

Verbouwingen

Verbouwingen

Bij verbouwingen gaan we wat rigoreuzer te werk waarbij kap en breekwerk aan te pas komen. Tijdens de verbouwing zorgen wij dat alles keurig afgevoerd wordt en dat rest van de werkzaamheden netjes en naar wens opgeleverd worden.

Renovatie

Renovatie

Bij het renoveren herstellen of vernieuwen wij ruimtes binnen de bestaande situatie zodat deze weer voldoen aan de huidige maatstaven en/of wensen. U kunt hierbij denken aan schilderen, opnieuw betegelen, etc

Isolatie

Isolatie

Isolatie is er in vele vormen te vinden. Van spauwmuur tot zolder tot kruipruimte tot plafond isolatie. Niet alleen de uitvoering van de isolatie kan door ons gedaan worden maar wij begeleiden u ook met advies zoals bijvoorbeeld bij de aanschaf van zonnepanelen.

Stucen en Schilderen

Stucen en Schilderen

Die muur mooi strak, of een korrel erin? Superstrak wit of gaan we toch voor die mooie pasteltinten.....of juist donker.... Wij leveren de kozijnen, deuren, muren op zoals u dat graag wenst! Wij kunnen u alles vertellen over de soorten lak die gebruikt kunnen worden.

Electriciteit

Electriciteit

Zo, een nieuwe keuken en geen gas meer. We gaan dus voor electrisch koken. Wist u dat buiten het aansluiten van uw kookplaat ook naar uw meterkast gekeken moet worden. Kookplaten vragen veel energie en de meterkast moet daar dan wel op ingericht zijn. Is dit niet het geval dan komen we met een goed doordacht plan en passen wij de meterkast aan of vernieuwen deze compleet...zodat u in ieder geval genoeg capaciteit heeft.

Tegelen

Tegelen

Badkamer wand, vloer of toilet of de woonkamervloer...het kan allemaal betegeld worden. Tegenwoordig zoveel soorten tegels dat tegelwerk echt overal aangebracht kan worden. Geen tegel is ons te groot of te klein...Wij zorgen dat het er super netjes gaat uitzien en laten u zien welke soorten, maten en materialen er allemaal te gebruiken zijn zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Ook hier denken wij met u mee.

Woning Ontruimingen

Woning Ontruimingen

Soms is het noodzakelijk om een woning volledig te ontruimen. De redenen hiervoor kunnen divers zijn maar Onze Klusser staat ook hier voor u klaar. Wij komen vrijblijvend naar de woning kijken en indien de opdracht wordt gegund leveren wij de woning bezemschoon op.

En nog veel meer Klussen

En nog veel meer Klussen

Wat we allemaal doen is eigenlijk te veel om op te noemen. Neemt u vrijblijvend contact met ons op en laat u verrassen door de veelzijdigheid die wij u te bieden hebben. Wij kijken er al naar uit om met u in gesprek te gaan!